Качественный ремонт и строительство в Болгарии
По-евтин ремонт!
  • Предплащане 50% - 5% отстъпка;
  • Предплащане 75% - 7% отстъпка;
  • Предплащане от 100% - отстъпка от 10%;
  • Предплащане 100%, поръчка мин. за 1 месец - 15% отстъпка.
Обадете се
сега!:
+359 89 626-77-71
ИЛИ ПОРЪЧАЙТЕ ОБРАТНО ПОВИКВАНЕ, НИЕ ЩЕ ВИ СЕ ОБАДИМ БЕЗПЛАТНО:

Услуги и цени

Козметичния ремонт –  това е възстоновяване или подновяване на интерьора на помещението, с използване на само довършителни-вътрешни работи, в значително по-малък период от време, и без големи разходи.

При провеждане козменичния ремонт отделочные работы се изпълняват по-принцип «from up to down». С други думи, първо се прави тавана, а после стените, прозорци, врати и само след това се правят подове.

Капитален ремонт на апартамента, къща или офис – това е основателен, те. означаващ  пълно реновиране и модернизация на помещение, гарантиращ в последствие дълго и безаварийно ползване в продължителност на няколко десетилетия.

В съзнанието на много хора България е южна страна. Това е вярно, обаче само през лятото. През зимата температурата на въздуха много често пада до доста приличен студ и без подходящо изолиран апартамент, комфортен живот се превръща в избор между екстремно оцеляване и фантастични сметки за ток. Натрупали сме богат опит в изолацията на различни апартаменти и вилни къщи.

Комфортен живот е невъзможен без качественно електроснабдяване на вашето жилище. Нашите специалисти могат да извършват качественни ремонти на електрическа мрежа във вашия апартамент или вила. Усуги, които ние предоставяме са следните:

Нашата компания извършва различни ВиК ремонти, монтаж и пълно обурудване за баня и кухня.
Специалисти от нашата фирма имат много богат опит във ВиК услугите, които ние можем да предоставим.

Ремонт по БДС (Български Държавен Стандарт) – това е термин, който описва състояние, в което имота се продава на  клиент. 

 Состояние на обекта по БДС означава, че общите части на сградата ще бъдат напълно готови, а апартаменти ще бъдат предадени в следния вид:

Обслужване и поддръжка на басейни.

Поддръжката на басейна това е набор от дейности, състоящи се в подготовка на басейна за ползване, както и поддържането му в комфортно и безопасно състояние през целия сезон!

В съзнанието на доста хора Евроремонт, винаги е бил символ на специално качество. Всъщност това е нещо средно между капитален и козметичен ремонти

Имате идея обзавеждане на нов апартамент или искате да реновирате стария? Нашите дизайнери ще ви помогнат да превърнете най-смелите си идеи в реалноста.

Когато си закупите климатик – неговите два основни елемента като цяло, са външно и вътрешно тяло. За да заработи климатикъ така, както трябва е необходимо да бъдат свързани помежду си, чрез тръбен път осигуряващ циркулацията на хладилният агент между двете тела, комуникационен набор от кабели осигуряващи електрическата връзка между телета. Ето защо е така необходимо монтажът да бъде извършен професионално, правилната връзка между вътрешно и външно тяло е от огромно значение за бъдещата безпроблемна работа на климатикът.

©2013-2020. «ДОМРЕМОНТ»
www.domremont.bg
Ние приемаме: